Search

de online dierenapotheek

Home > Merken > Seresto > Seresto Kat

Seresto Kat

1000-02538

5 Stars
16 Beoordelingen
Seresto Kat

Fabrikant: Bayer Healthcare (Animal Health)

Verkoper: Esscentuals BV

Seresto band Kat | 38 cm

Seresto band Kat | 38 cm

400722104-6981

Op voorraad

€28.76 €25.01*

* Alle prijzen zijn inclusief BTW, plus eventuele verzendkosten  

5 Stars
Super Product, Seresto
-
"Das beste gegen Flöhe und Zecken ... Nie wieder was anderes"
5 Stars
Zeer Tevreden Over Seresto
-
"Voor gebruik van de Seresto-Band gebruiken wij frontline combo kat. dit werkte totaal niet, veel last van teken. Op advies van de dierenarts van Petcure zijn wij seresto gaan gebruiken. Dit gebruiken wij nu ruim 1 jaar en nooit weer een teek gezien. Ook andere producten van Petcure zoals voer kopen wij daar. goede prijs en super service."
5 Stars
Prima, Seresto
-
"Sinds onze kat deze vlooienband draagt heeft ze geen last van teek of vlooi meer, voorheen had ze veel last van teken en nu geen enkele meer. Top product"
4 Stars
Tekenband Voor Mijn Poes
-
"Zon band is echt aan te bevelen ! Onze poes zat altijd onder de teken. Na aanschaf van deze halsband niets meer gezien, super tevreden."
5 Stars
Uitstekend Product
-
"onze kat verblijft veel buiten, hij komt alleen af en toe thuis om te eten. Hij had altijd veel last van teken daardoor, door de seresto band, totaal geen last meer. wij een blijde kater, Seresto is echt een topproduct."
5 Stars
Erg Goed
-
"Deze serestoband is erg goed tegen teken. Geen enkele meer gezien op onze katten. toen ik nog pipetten gebruikte was dit wel anders."
4 Stars
Goed Product
-
"Geen last van vlooien meer. Werkt snel en blijft 6 a 8 maanden werken."
5 Stars
Zeer Effectief, Seresto
-
"Prima band, onze kat heeft wat last gehad van een allergische reactie, maar dat heeft geen problemen opgeleverd en was snel weg."
4 Stars
Seresto Halsband
-
"Zeer goed product. Onze katten hadden ondanks gebruik van vlooien en tekenmiddel van ander product altijd teken en wondjes. Nu helemaal niets meer. Vai petcure ook een goede prijs."
5 Stars
Seresto Werkt Snel En Goede Service.
-
"Heel goed Werkende Halsband tegen Vlooien en teken!"
5 Stars
Geweldige Vlooienband
-
"Na bijna alles te hebben gekocht en honderden Vlooien später heb ik de Seresto vlooienband gekocht. En wat gebeurd er na nog geen 14 dagen geen vlooi meer te vinden.super"
5 Stars
Seresto Voor Mijn Kat
-
"Mijn kat heeft een vlooienallergie. Een VLO ist al genoeg voor haar om zich helemaal kapot te krabben. Ik heb een jaar lang alles geprobeerd maar niets hielp. Totdat ze dit bandje kreeg. Binnen een Week was ze van alle Vlooien af. Ze krijgt nooit meer een ander middel! Super goeie prijs in vergelijking met dierenspeciaalzaak …"
5 Stars
Vlooienband Voor Mijn Kat
-
"Ik heb al massas producten geprobeerd voor mijn katten en Seresto ist zonder twijfel het allerbeste!"
4 Stars
Seresto Kat
-
"Sinds Onze kat dit Produkt gebruikt ist ze VLO én belangrijker nog teekvrij!"
5 Stars
Seresto Voor Katten
-
"een Zéér Goede anti Vlooien en tekenband"
5 Stars
Seresto Voor Mijn Kat Luni
-
"Doet wat het moet doen: katten hebben geen last van Vlooien."
Dosering/Toediening: Eén halsband Seresto van 38 cm per kat. Haal de halsband uit de beschermende verpakking, ontrol en verwijder de plastic pinnetjes aan de binnenkant van de halsband. Breng de halsband losjes aan rond de nek van de kat en schuif de overmaat door de lus en knip dit stuk af, op 2 cm na. Gedurende de eerste dagen na het aanbrengen van de halsband dient de eigenaar de huid rond de halsband te controleren teneinde zich ervan te verzekeren dat de halsband niet te strak zit (een ruimte van twee vingers tussen halsband en nek is aanbevolen). De halsband dient continu gedragen te worden. De halsband is werkzaam ongeacht het dier in beweging is of rust. De werkzaamheid tegen vlooien en teken vangt aan onmidelijk na het aanbrengen van de halsband en houdt tot 8 maanden aan.
Werkzame bestanddelen: Een halsband van 38 cm (12,5g) bevat 1,25 g imidacloprid en 0,56 g flumethrine. De halsband bevat de kleurstoffen titaandioxide (E171) en zwart ijzeroxide (E172).
Bijwerkingen: Tijdens de eerste dagen na aanbrengen kan er bij dieren die niet gewend zijn een halsband te dragen, incidenteel een lichte jeuk en/of roodheid worden waargenomen. Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit.
Ter hoogte van de toedieningsplaats kunnen zich licht haarverlies en milde huireacties voordoen, wat doorgaans binnen 1 tot 2 weken verdwijnt zonder dat de halsband hoeft te worden verwijderd. In bepaalde gevallen kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn.
Aanvankelijk kunnen bij katten, in zeldzame gevallen, lichte en voorbijgaande reacties zoals depressie, verandering van de voedselinname, speekselsvloed, braken en diarree voorkomen. Zoals met andere topicale toepassingen, kan allergische contactdermatitis voorkomen bij overgevoelige dieren.
Waarschuwingen: Uit laboratoriumstudies met zowel flumethrine als imidacloprid bij ratten en konijnen zijn er geen effecten op vruchtbaardheid of reproductie naar voren gekomen en ook geen treatogene of foetotoxische effecten.De veiligheid van het diergeneesmiddel is echter niet aangetoond bij doeldieren gedurende dracht of lactatie en aangezien er geen gegevens beschikbaar zijn, wordt het gebruik van het product niet aanbevolen bij drachtige of lacterende poezen. Gezien de aard van de halsband is overdosering onwaarschijnlijk en zijn er geen overdoseringssymptomen te verwachten. Seresto halsband voor katten is enkel bestemd voor uitwendig gebruik. Bewaar het zakje met de halsband in de buitenverpakking tot gebruik. Vermijd overmatig contact met de halsband gedurende het aanbrengen. Na het aanbrengen de handen grondig wassen. Personen die overgevoelig zijn tegenover de bestanddelen van de halsband dienen contact met de halsband te vermijden. Vermijd dat kinderen met de halsband spelen. Dit product dient niet in waterlopen terecht te komen, aangezien dit gevaar kan opleveren voor vissen en andere waterorganismen
Verpakking: Verpakking met 1 band.
Verdere info: Deze informatie is een samenvatting van de bijsluiter.
Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product of kijk op Fidin Online Repertorium

Waarom bestel je bij Petcure?

Snelle levering

Snelle levering
Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

Geen verzendbijdrage

Voordelig verzonden
Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

Goedkoper dan bij de dierenarts

Goedkoper dan bij de dierenarts
Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

Online dierenarts

Online dierenarts
Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl