de online dierenapotheek

Home > Hond > Medicijnen/Supplementen > Huid/Jeuk/Vacht > PUUR Pollen

PUUR Pollen

1000-02248

5 Stars
1 Beoordelingen
PUUR Pollen

Fabrikant: NML Health

PUUR Pollen - 50 ml

PUUR Pollen - 50 ml

871818271-0427

Op voorraad

€17.05*

(€34.10/100Ml)

* Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. eventuele verzendkosten  

5 Stars
Aarader
Toegevoegd door: -
"Onze Kat van 7 weken heeft niesziekte. Paracetamol van de DA heeft niet gewerkt en het werd steeds erger. In het begin ging ik twijfelen of ik dit Produkt moet kopen, maar de Kat was binnen 1 Week OPGEKNAPT !! Super blij mee. Trouwens ik heb dit in combi gegeven met L-Lysin poeder."

Puur Pollen geeft pollen minder kans.

 • Voor een natuurlijke ondersteuning van dieren bij pollen.

  Geschikt voor
  Kat, Hond, Paard, Pony.

  Samenstelling
  Een verdunning van stuifmeel van grassen en bomen. Alcoholgehalte 20%.

  Dosering
  De optimale dosering is gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen. (1 ml = 20 druppels)

  Paard 15 - 20 druppels
  Hond 10 - 15 druppels
  Kat 5 druppels
  Goed schudden voor gebruik

  Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

  Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

  Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

  Toediening
  Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien een dier het product niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

  Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangbracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

  Duur van de behandeling
  Zorg voor voeding van goede kwaliteit.

  Bij kriebel door ongedierte moet er gezorgd worden voor een adequate vlooienbestrijding. Dit kan op een natuurlijke wijze met de ESPREE Outdoor Spray.

  In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

  Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

  Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

  Interactie en contra-indicatie
  Voor informatie over interactie tussen geneesmiddelen en nutriënten of fytotherapie kijk op . Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

  Bewaren
  Vermijd direct zonlicht en bewaar dit product droog en bij een temperatuur tussen 5-20 °C. Buiten bereik van kinderen houden. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op het etiket en het doosje.


  Verpakking : 50 ml.

 • Waarom bestel je bij Petcure?

  Snelle levering

  Snelle levering
  Op werkdagen voor 22u besteld, dezelfde dag verzonden!

  Geen verzendbijdrage

  Voordelig verzonden
  Al vanaf € 35,- gratis verzonden en anders nooit meer dan € 3,95 verzendbijdrage.

  Goedkoper dan bij de dierenarts

  Goedkoper dan bij de dierenarts
  Onze prijzen liggen een stuk lager en je bestelt makkelijk vanuit huis

  Online dierenarts

  Online dierenarts
  Onze dierenarts staat voor u klaar: dierenarts@petcure.nl